Expertise

Specialist pur sang

Parkeren, daar weten we werkelijk alles van. En dat kunnen maar weinigen zeggen. Een parkeergarage lijkt rechttoe rechtaan, maar er komt juist veel bij kijken. Verkeersveiligheid, sociale veiligheid, natural wayfinding en praktische efficiëntie. En dan zijn er ook nog verschillende gebruikers met verschillende gewoonten. Een goede parkeergarage bouwen, is een vak apart. Ons vak.

Van A tot Z

Een parkeergarage bouwt u niet elke dag. Wij wel, we hebben er veel verstand van. We kennen de sterkste, duurzaamste en voordeligste constructies. We weten waar gebruikers zich prettig bij voelen en we zijn thuis in de materialen en bouwmethodes. Al die kennis en ervaring verwerken we in onze adviezen. We helpen u bij de eerste oriëntatie, met de engineering, de realisatie, of met beheer en exploitatie. Van begin tot eind staan onze experts u bij. Hoe meer u het hele traject bij één partij belegt, hoe efficiënter het eindresultaat wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld vroegtijdig rekening houden met vergunningen, bewaken we dat u in de toekomst nog flexibel bent, en regelen we direct het parkeermanagement. Wij zijn die one stop shop die u alle zorg uit handen neemt.

Voor elk wat wils

Wist u dat bewoners anders parkeren dan winkelend publiek? De eerste kent de weg, parkeert routineus op dezelfde plek en kan toe met minder ruimte. Winkelend publiek kent de route nog niet en heeft graag wat ruimere parkeerplaatsen. Zo heeft elke doelgroep haar eigen wensen. Op een P+R wil je je vooral veilig voelen en je auto met een gerust hart achterlaten. Zakelijk publiek parkeert graag op een vaste plek. En bezoekers van een ziekenhuis willen geen extra stress, maar juist eenvoudig een plekje vinden. Een goede garage houdt daar allemaal rekening mee.

Verzekerd van kwaliteit

Onze engineering en realisatie zijn van de bovenste plank. Zo is de bouwkuip gegarandeerd waterdicht, ook over 10 jaar. Ook op complexe locaties kunnen we uitstekend uit de voeten. Moeilijke bereikbaarheid, geen werkruimte, gevoelige omgeving? We houden er rekening mee. We werken met vaste partners in de keten, op wie we kunnen vertrouwen. Samen leveren we topkwaliteit. Dat verzekert u ervan dat de parkeergarage prettig is in gebruik, nu en in de toekomst. Gebruikers vinden instinctief hun weg, draaien gegarandeerd makkelijk in het parkeervak, beschadigen hun deuren niet tegen kolommen. Ze hebben direct overzicht en voelen zich veilig.

Contact

Vragen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.
+31 (0)6 51 25 68 04
info@bnparking.nl